marți, 8 august 2017

Misiune Sabaoani - Sf. Cruce


săptămână diferită din viaţa Parohiei Înălţarea Sfintei Cruci din Săbăoani!
Multumim Domnului caci in marea sa Providenta ne-a insotit in acest timp de har si de misiune, care s-a defasurat la Sabaoani de pe 30 iulie pana pe 6 august, pentru al III-lea an consecutiv şi ultimul. Organizator al acestui timp au fost Surorile Sarace ale Sf. Iosif in colaborare cu surori din diferite Congregatii: Surorile Maestre ale Sf. Doroteea, Compania Maicii Domnului, Surorile Insotitoare ale lui Isus, Micile Surori Misionare ale Caritatii Don Orione si Bianca.  Deschiderea misiunii s-a realizat prin Sf. Liturghie de trimitere in misiune, in care Parintele Paroh, Pr. Cristian Lucaci a binecuvantat crucile si le-a inmanat fiecarui misionar in parte.  
In acest timp al misiunii punctul forte a fost VIZITAREA FAMILIILOR, unde ne-am rugat cu membrii familiilor pentru nevoile exprimate de ei insisi. Tot poporul lui Dumnezeu a fost invitat sa participe intens la activităţile misiunii: la rugaciune Breviarului în fiecare zi,  Sf. Rozariu ,  Sf. Liturghie zilnică, după care, … luni şi marţi jocuri pentru copii
miercuri şi joi –adoraţie pentru tineri şi adulţi,  
vineri – un moment de rugaciune pentru adulţi
sâmbătă – un film deosebit: Preasfanta Fecioara Maria de la Fatima
duminică – Sf. Liturghie de mulţumire la ora 11.00 după care a avut loc teatrul : VISUL ÎMPLINIT, actorii fiind din Roman, din FJS si AC.
Desigur nu a lipsit Divertisment de solidaritate,   iar alimentele dăruite au fost incredintate unei cantine pentru cei săraci din Piatra Neamţ.
"Să-i mulţumim împreună Tatălui care ne-a chemat să-l urmăm pe Isus în adeziunea deplină la evanghelia sa şi în slujirea Bisericii şi a revărsat în inimile noastre pe Duhul Sfânt care ne dă bucurie şi ne face să dăm mărturie lumii întregi despre iubirea sa şi despre milostivirea sa." (Papa Francisc)
Recunostinta noastra se indreapta catre toti binefacatorii nostri! Domnul sa rasplateasca pe fiecare cu harurile de care aveti mai multa nevoie!!!! Multumim din suflet!!!














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu